Curatatorie/Spalatorie

Descoperiti diferenta!

Descoperiti diferenta!

Spalate cu Lagoon® hainele dumneavoastra vor rezista mai mult, nu îsi vor pierde culoarea, nu vor mirosi a chimicale si vor fi mai fine la atingere.
Lagoon® este un sistem de curatare umeda, care atinge cele mai înalte standarde de curatare a textilelor fara a polua mediul înconjurator. Designul sau inovativ, combinat cu detergentii ecologici si faptul ca principalul solvent este apa, asigura o curatare mai eficienta decât oricare alt sistem de curatare.

Despre Logon

Respectarea materialelor textile

Atunci cand curatati articolele dumneavoastra vestimentare cu Lagoon®, puteti fi intotdeauna siguri de rezultate de top. Tehnologia extraordinara este cheia performantei si excelentei.

Lagoon® poate curata in siguranta toate tipurile de articole vestimentare inclusiv cele mai delicate Matasuri, Casmir, Lana. Lagoon® de asemenea poate curata articole speciale cum ar fi Lycra, GoreTex, Piele.

Protejarea mediului inconjurator

Cu Lagoon® ajutati la protejarea mediului inconjurator. Nu sunt utilizati solventi si toate produsele sunt biodegradabile pentru drenare, fara substante chimice. Lagoon® curata hainele in timp ce protejeaza mediul inconjurator.

Miros proaspat, delicat la atingere si culori stralucitoare

Hainele curatate cu Lagoon® au un miros mai proaspat, iar culorile sunt mai stralucitoare. Veti simti hainele dumneavoastra mai delicate si proaspete tot timpul

Lagoon® Advanced Care de la Electrolux – O revolutie in Curatarea Profesionala

Lagoon® este primul si unicul sistem de curatare umeda aprobat de catre The Woolmark Company ca alternativa perfecta pentru ingrijirea hainelor delicate.
Lagoon® de la Electrolux Professional a fost considerat de catre The Woolmark Company ca o inovatie tehnologica in ingrijirea profesionala a hainelor care sunt, prin traditie, curatate chimic folosind solventi chimici.
Bucurati-va purtand hainele dumneavoastra mai mult prin pastrarea prospetimii acestora si curateniei cu Lagoon®.

Contacteaza-ne
pentru

curatare ecologica haine

x

0753.330.330

Suna acum!